• Roberlo
  • News
  • Briolf Group acquires Italian company IMPACAR to reinforce its growth strategy

Briolf Group acquires Italian company IMPACAR to reinforce its growth strategy

 Back to all news

The industrial group based in Girona and the owner of Roberlo continues with its positive performance and reinforces its growth trajectory.

Amb la confirmació de l’adquisició de la companyia italiana IMPACAR el recent mes de febrer, Briolf Group confirma la seva dinàmica positiva i enforteix la seva posició en el segment de les especialitats químiques enfocades a l’embelliment, la reparació i la protecció de superfícies en múltiples sectors.

El grup empresarial nascut de l’evolució de l’empresa gironina Roberlo, s’ha consolidat des de la seva creació com un jugador important a escala internacional i el seu ascens a posicions destacades dins el sector no para d’evolucionar.

Una prova d’això és el creixement de més del 20% assolit el passat 2021, fet que li ha permès superar els 150 milions d’euros de xifra de negoci consolidada. L’empresa confia en seguir la bona tendència tot i el reptes que planteja el context actual d’incertesa i volatilitat en els preus i els subministraments.

Aquesta recent operació, vol enfortir aquells mercats on la companyia ja ocupa una lloc destacat a escala internacional i queda emmarcada dins el pla estratègic de la companyia pel període 2022 – 2026, el qual preveu continuar augmentant la presència internacional, ampliar la diversificació del Grup i potenciar la innovació com a element diferencial.

Segons els representants de Briolf Group, “l'adquisició de l'empresa italiana IMPACAR, suposa un nou pas endavant per al Grup en la seva ambició de ser més global i més diversificat”.

Al mateix temps, destaquen que  “l’expertesa i la capacitat productiva de IMPACAR són una excel·lent oportunitat pel nostre Grup de crear moltes sinergies tant des del punt de vista comercial com tècnic”.

Per la seva banda, per a la direcció de IMPACAR formar part d'un dels grups industrials líders d'especialitats químiques i recobriments a Europa és una oportunitat emocionant per desenvolupar i reforçar les nostres capacitats i potencial. Els clars beneficis que aquest acord aportarà a IMPACAR, ens permeten afrontar els reptes de futur més ben preparats”.

Ambdues parts coincideixen en destacar que la suma del know-how del que disposen,  permetrà assolir alts nivells d'excel·lència i que aquest fet, aportarà importants beneficis als seus clients de tot el món a la vegada que seguirà consolidant la sostenibilitat del Grup a llarg termini.

We’d love to get to know you better.

The most important person at Roberlo is you. Tell us your concerns and we’ll be delighted to help.

Come and visit us

Ctra. N-II, km 706,3
17457 RIUDELLOTS DE LA SELVA (Girona)
SPAIN

Find your nearest subsidiary

Learn more +34 972 47 80 60

Register for our Newsletter

Get all the latest news and new product information direct from Roberlo by email. Unquestionably the quickest way to get updated!

I have read and accept the privacy policy.